- 150 g cereale cu cacao
- 200 g ciocolata de menaj
- 150 g migdale macinate
- 100 g fulgi de ovaz
- 150 g fulgi de nuca de cocos
- un pahar cu lapte
Pentru decor:
- migdale macinate
Mod de preparare:
1. Se maruntesc cerealele cu cacao, eventual la robotul de bucatarie, dupa care se pun intr-un vas.
2. Se adauga migdalele maruntite, fulgii de ovaz si de nuca de cocos.
3. Se topeste ciocolata intr-un vas separat, la foc mic sau chiar la bain-marie, si se adauga peste migdale.
4. Se toarna si laptele. Se amesteca si se lasa la rece pentru 2 ore. Apoi, cu degetele reci, se modeleaza bile care se trec prin migdale macinate sau maruntite.
2. Se adauga migdalele maruntite, fulgii de ovaz si de nuca de cocos.
3. Se topeste ciocolata intr-un vas separat, la foc mic sau chiar la bain-marie, si se adauga peste migdale.
4. Se toarna si laptele. Se amesteca si se lasa la rece pentru 2 ore. Apoi, cu degetele reci, se modeleaza bile care se trec prin migdale macinate sau maruntite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu