Descoperiri culinare
Etichete
Afine
Alune
Amaretti
Ananas
Ananas.
Aperitive
Arahide
Ardei
Avocado
Baclava
Bacon
Banane
Banoffe
Barcute
Bezeaua
Biscuiti
Bomboane
Branza
Briose
Brioșe
Broccoli
Budinca
Bulion
Busuioc
Cacao
Cafea
Caise
Cantucci
Capsuni
Caramel
Cartofi
Cartofi dulci
Cascaval
Ceapa verde
Chec
Chec sarat
Cheescake
Chia
Ciocolata
Ciocolata alba
Cirese
Clatite
CocaCola
Cocos
Cornulete
Coronita
Cozonac
Crema
Crema de Branza
De post
Desert
Drojdie uscata
Dulceata
Dulciuri
Esenta de migdale
Esenta de rom
Esenta de vanilie
Faina de migdale
Feluri principale
Fistic
Floarea-soarelui
Foetaj
Foitaj
Frisca
Frisca lichida
fructe uscate
Fursecuri
Gelatina
Gem
Ghimbir
Gogosi
Gris
Iaurt
Iaurt grecesc
Ingetata
Inghetata
Kaki
Lamaie
Lapte
Lapte batut
Lapte condensat
Lapte de migdale
Legume
Lichior Amaretto
Mac
Macarons
Maioneza.
Margarina
Mascarpone
Mere
Miere
Migdale
Morcovi
Napolitana
Negresa
Nuci
Nuci pecan
Nuci.
Nucsoara
Nuga
Oreo
Orez
Oua
Oua.
Ovaz
Painici
Pasta
Paste
Patrunjel
Pepene
Pesmet
Pie
Piersici
Piure
Pizza
Pndispan
Portocala
Prajitura
Prajituri
Pricomigdale
Profiterol
Prune
Rom
Rosii
Rucola
Rulada
Rulou
Salam de biscuiti
Salata
Scortisoara
Scortisoara.
Semințe
Slanina
Smantana
Smantana pentru frisca
Smochine
Smoothie
Sos
Sos de ciocolata
Spuma
Stafide
Stevie.
Strudel
Sunca
Supa de pui
Susan alb
Susan negru
Talmes Balmes
Tarta
Telina
Toblerone
Tort
Ulei
Unt
Unt de arahide
Unt.
Usturoi
Vanata
Vanilie
Vanilie.
Vanlie
Visine
Zahar pudra
Zmeura
Zmeura.
vineri, 23 august 2019
Inghetata de capsuni cu iaurt
Ingrediente:
280 g capsuni congelate
2 linguri miere
60 g iaurt simplu
1/2 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
1.
Combina toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, pana cand devin o pasta omogena.
2.
Da inghetata cu iaurt si capsuni la congelator pentru minim 3 ore inainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu