- o cutie lapte condensat (400 ml)
- 3 linguri gelatina
- 200 ml smantana pentru frisca
- 200 g mascarpone
- 600 ml suc de portocale
- coaja unei portocale
Mod de preparare:
1. Dizolva cele 3 linguri de gelatina in sucul de portocale, la foc mic.
2. Bate frisca cu mascarpone si adauga laptele condensat.
3. Peste frisca adauga sucul de portocale cu gelatina si omogenizeaza amestecul.
4. Toarna compozitia direct in castroanele de servit si da-le la frigider pentru minim 3-4 ore, sau pana cand se solidifica amestecul.
5. Serveste budinca de portocale ornata cu frisca, bucatele de ciocolata si/sau feliute de portocala.
Mm ce deliciu! Mereu ne rasfeti cu reteta simple dar la care ne lasa gura aoa
RăspundețiȘtergereHmmm, ce bine arată. Chiar wow, as putea spune. Salvez rețeta.
RăspundețiȘtergereSimplu, dar de efect cu siguranță. Mulțumesc pentru idee și rețetă. :)
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta, insa eu nu stiu de ce evit sa folosesc gelatina, gelifiant si alte cele asemanatoare.
RăspundețiȘtergere