miercuri, 21 august 2019

Pandispan cu zmeura

    
Ingrediente:
  • 8 oua 
  • 4 linguri ulei 
  • 250 g zahar 
  • un praf sare
  • 250 g faina 
  • 300-400 g de zmeura   
  • zahar pudra pentru servit
   Mod de preparare:
       1. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si, cand incepe sa se formeze spuma, se toarna zaharul.
         2. Se continua mixarea aproximativ 10 minute, pana ce se obtine o spuma ferma. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, se amesteca, se toarna uleiul, apoi se pune și faina si se amesteca usor cu un tel.
       3. Se toarna aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se asaza deasupra zmeura, si se coace 25-30 de minute. Dupa racire se taie si se serveste cu zahar pudra deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu