sâmbătă, 17 august 2019

Biscotti cu ciocolata si migdale

     Ingrediente:

  • 200 g faina
  • 80 g cacao
  • 150 g zahar pudra
  • 60 g ciocolata rasa
  • 3/4 lingurita praf de copt 
  • 3 oua
  • coaja unei jumatati de portocala
  • 100 g migdale
  • 1/2 lingurita sare

     Pentru servit:

  • ciocolata topita
  Mod de preparare:
          1. In bolul unui mixer se pune cacaua, zaharul, ciocolata rasa, coaja de portocale, praful de copt si sarea. Se mixeaza si apoi se adauga ouale mixand. Apoi aluatul obtinut se intinde pe masa presarata cu faina, se pun migdalele usor prajite si se amesteca bine cu mana.
       2. Se imparte aluatul in patru dreptunghiuri plate care se asaza in tava de copt tapetata cu hartie.
       3. Se lasa la cuptor 25 de minute si se verifica cu scobitoarea care trebuie sa iasa curata. Se lasa la racit.
       4. Se taie apoi felii care se asaza in tava de copt si se mai tine la cuptor 15 minute. Se lasa sa se raceasca in totalitate si se inmoaie un capat in ciocolata topita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu