luni, 19 august 2019

Napolitana de casa cu cocos

     Ingrediente:

  • foi de napolitane
  • 400 ml lapte condensat
  • 200 g fulgi de cocos
     Pentru glazura:
  • 2 tablete ciocolata alba
  • 2 linguri unt
  • 1-2 linguri de lapte
  Mod de preparare:
       1. Combina laptele condensat cu cocosul si intinde amestecul rezultat intre foile de napolitana, impartindu-l in mod egal, in strat subtire.
       2. Lasa napolitana la rece 15 minute, apoi tai-o bucati, in functie de dimensiunile dorite.
       3. Topeste ciocolata alba cu untul la bain-marie sau la microunde. Daca glazura mai trebuie subtiata, adauga una sau doua linguri de lapte.
       4. Trece toate napolitanele cu cocos prin ciocolata topita si asaza- le pe foaia de copt, apoi da- le la rece pentru a se intari glazura, minim 20 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu