vineri, 16 august 2019

Salam de biscuiti

      Ingrediente:

  • 300 g biscuiti
  • 150 g unt
  • 200 g ciocolata neagra
  • 100 g stafide
  • 2 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g nuci
   
     Pentru servit:
  • 100 g nuci maruntite
  Mod de preparare:
       1. Se maruntesc biscuitii cu un sucitor. Ouale si zaharul se mixeaza pana ce devine o crema alba.
      2. Ciocolata si untul se topesc impreuna la bain-marie si, când a devenit compozitia omogena, se toarna peste crema de oua amestecand energic.
      3. Se adauga si biscuitii, nucile tocate marunt si stafidele. Se amesteca si se toarna compozitia pe o foaie de aluminiu. Se ruleaza ca un salam cu ajutorul foliei, se strange la capete si se lasa la rece 3 ore.
       4. Se desface din folie, se trece prin nuci si apoi se taie si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu