- 250 g biscuiti simplu
- 100 g unt topit
- 700 g crema de branza la temperatura camerei
- 350 ml smantana pentru frisca
- 2 linguri zahar
- 3-4 linguri sos caramel
Pentru ornare:
- 4-5 linguri sos caramel
- 50 g nuci tocate
Mod de preparare:
1. Macina biscuitii Intr-un robot de bucatarie. Toarna untul topit peste biscuiti si omogenizeaza.
2. Preseaza amestecul obtinut intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si da tava la rece 30 de minute.
3. Bate crema de branza cu smantana pentru frisca, zaharul si caramelul. Gusta pentru a verifica daca este suficient de dulce, iar daca e necesar mai adauga zahar.
4. Pune amestecul de branza in tava si da cheescake-ul la rece pentru 4 ore. Cand prajitura s-a intarit, scoate-o si glazureaz-o cu sosul de caramel si orneaz- o cu nucile tocate marunt cu cutitul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu