- 250 g biscuiti cu cacao
- 4 linguri sos de ciocolata
- 1 lingurita cafea instant
- 100 g cocos
- 40 g zahar pudra
- 2 linguri unt
- lapte condensat
Mod de preparare:
1. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i lingurita de cafea instant, siropul si o lingura de unt moale. Cand aluatul devine inchegat, e gata de intins.
2. Amesteca fulgii de cocos cu 1-2 linguri lapte condensat, o lingura de unt moale si zaharul pudra(numai daca laptele condensat e neindulcit).
3. Intinde aluatul cu ciocolata pe o hartie de copt unsa cu putin ulei, intr-o forma cat mai dreptunghiulara, apoi raspandeste umplutura de cocos deasupra.
4. Uniformizeaza stratul de cocos si ruleaza desertul incet, folosindu-te cat mai mult de foaia de copt. Dupa ce ai strans rulada, da-o la frigider pentru 4-6 ore, apoi serveste-o pudrata cu zahar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu