- 300 g faina
- 4 linguri ulei
- 2 albusuri
- un praf sare
- 1 lingurita zeama lamaie
- 60 ml apa calduta
Ingrediente pentru umplutura:
- 500 g branza de vaci
- 2 oua
- 4 linguri gris
- 150 g zahar
- 150 g stafide
- 100 g smantana
- esenta vanilie
- esenta rom
- coaja unei lamai
- coaja unei portocale
- 1 pahar mic rom
- 1 ou
- 2 linguri lapte
- zahar pudra
4. Ulterior, freaca branza de vaci cu zaharul, apoi adauga ouale, smantana, grisul, stafidele si mirodeniile.
5. Intinde subtire aluatul pe blatul bine infainat, si unge apoi foaia pe toata suprafata cu ulei.
6. Intinde compozitia de branza dulce si stafide pe foaia de strudel si ruleaza-l bine, mai ales la capete.
7. Asaza strudelul pe o tava tapetata cu foaie de copt, unge-l cu oul batut cu lapte si da-l la cuptorul preincalzit pentru o ora, la 170 grade.
8. Scoate strudelul cu branza dulce si stafide de la cuptor odata ce se rumeneste si bine si pudreaza-l cu zahar inainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu