- 500 g faina
- 200 ml apa rece
- 3 linguri ulei de masline
- 7 g drojdie uscata
- un praf sare
- o lingurita zahar
Ingrediente pentru umplutura:
- 3 cartofi fierti
- 3-4 felii de sunca
- 2-3 linguri smantana
- 100 g cascaval
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
1. Pentru aluat se framanta toate ingredientele pe masa de lucru presarata cu faina. Cand se obtine un aluat fin si elastic, se strange intr-o bila care se lasa Intr-un vas acoperit, la crescut, 40 de minute.
2. Aluatul de pizza crescut se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se asaza in tava de copt si se unge cu smantana.
3. Se asaza cuburi de sunca taiate cat mai mic. Apoi se pun cartofii fierti curatati de coaja si taiati si se presara cascavalul. Se da la cuptor si se aduce la masa cu patrunjel tocat deasupra.
2. Aluatul de pizza crescut se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se asaza in tava de copt si se unge cu smantana.
3. Se asaza cuburi de sunca taiate cat mai mic. Apoi se pun cartofii fierti curatati de coaja si taiati si se presara cascavalul. Se da la cuptor si se aduce la masa cu patrunjel tocat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu