duminică, 18 august 2019

Briose cu morcovi si nuci

     Ingrediente:

  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 250 ml ulei
  • o pastaia vanilie
  • 200 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3 g sare
  • 3 g scortisoara
  • 240 g morcovi rasi
  • 75 g stafide
  • 75 g nuci
  • o lingura amestec de susan si seminte decojite de floarea-soarelui
  Mod de preparare:
      1. La mixer se amesteca ouale cu uleiul, zaharul si semintele pastaii de vanilie timp de 5 minute.
       2. Se amesteca bicarbonatul cu praful de copt, faina, scortisoara si sarea. Se pune jumătatea din acest amestec peste crema cu oua.
       3. Se amesteca, se adauga jumatate din cantitatea de morcovi, jumătate din cantitatea de faina. Se amesteca, se pune apoi restul de morcovi, stafidele si nucile.
       4. Se repartizeaza aluatul în formele de copt, se presara semintele si se coc briosele 25 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu