duminică, 18 august 2019

Negresa cu kaki si nuci

     Ingrediente:

  • 400 g zahar
  • 250 g faina
  • 350 g pulpa de kaki
  • 480 g lapte batut
  • 50 g cacao
  • 115 g unt
  • o lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 100 g nuci
  • 3 oua
  • o lingurita praf de copt
  • 20 g zahar pudra pentru ornat
  Mod de preparare:
       1. Zaharul si untul se mixeaza pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga pulpa fructelor, laptele batut si ouale.
       2. După amestecate se adauga faina amestecata in prealabil cu cacaua, scortisoara, nucsoara si praful de copt.
       3. Se pun si nucile, nu foarte fin marunțite, apoi se toarna aluatul intr-o tava nonadeziva si se coace 35 de minute, verificand cu scobitoarea daca este gata.
      4. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se serveste presarata cu zahar pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu