luni, 19 august 2019

Rulada de ciocolata cu cocos

     Ingrediente:

  • 250 g biscuiti cu cacao
  • 4 linguri sos de ciocolata
  • 1 lingurita cafea instant
  • 100 g cocos
  • 40 g zahar pudra
  • 2 linguri unt
  • lapte condensat
  Mod de preparare:
     1. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i lingurita de cafea instant, siropul si o lingura de unt moale. Cand aluatul devine inchegat, e gata de intins.
       2. Amesteca fulgii de cocos cu 1-2 linguri lapte condensat, o lingura de unt moale si zaharul pudra(numai daca laptele condensat e neindulcit).
       3. Intinde aluatul cu ciocolata pe o hartie de copt unsa cu putin ulei, intr-o forma cat mai dreptunghiulara, apoi raspandeste umplutura de cocos deasupra.
       4. Uniformizeaza stratul de cocos si ruleaza desertul incet, folosindu-te cat mai mult de foaia de copt. Dupa ce ai strans rulada, da-o la frigider pentru 4-6 ore, apoi serveste-o pudrata cu zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu