vineri, 16 august 2019

Desert cu crema de mascarpone, cantuccini, ciocolata si zmeura

       Ingrediente:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 3 linguri de migdale pisate
  • 100 g cantuccini
  • 250 g mascarpone
  • 500 g crema de branza
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pachete de zahar vanilat
  • 150 ml frisca
  • 250 g zmeura
  Mod de preparare:
       1. Sfaramati biscuitii si ciocolata intr-un vas. De asemenea, maruntiti si alunele, daca nu le-ati luat deja macinate.
         2. Se amesteca mascarpone cu crema de branza cu zaharul și zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Jumatate din cantitatea de biscuiți și ciocolata puneti-o in compozitie si amestecati, iar jumatate opriti-o pentru decorare. Turnati si o parte din zmeura, dar nu amestecati prea mult, pentru ca altfel compozitia se va face toata roz.

        3. Bateti frisca si puneti-o pe fundul unui castron sau in cupe de inghetata. Rasturnati peste compozitia de branza, iar peste presarati zmeura, ciocolata si biscuiții ramasi si migdalele maruntite. Se lasa la rece cel puțin o ora. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu