luni, 19 august 2019

Chec cu ciocolata si fistic

     Ingrediente:

  • 250 g miere
  • 225 g unt
  • 100 g zahar brun
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 50 g ciocolata menaj
  • 100 g fistic
  Mod de preparare:
       1. Intr-un vas se pun untul taiat bucati, zaharul si mierea. Se pune vasul la foc mic, amestecand continuu pana ce totul este lichid. Apoi, se mareste focul si se fierbe un minut. Se lasa sa se racoreasca 20 de minute.
       2. Se adauga ouale, unul cate unul, in fiertura cu miere, amestecand cu o lingura de lemn.
        3. Se cerne faina separat si apoi se adauga treptat in compozitia cu miere si oua, amestecand energic. Se adauga ciocolata taiata bucatele mici si fisticul maruntit.
      4. Tava se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna aluatul si se coace 50 de minute. Se lasa sa se raceasca, inainte de servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu