joi, 22 august 2019

Chec sarat

     Ingrediente:

  • 250 g cartofi
  • 250 g cubulete de bacon
  • o lingura migdale feliate
  • 150 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 4 oua
  • un plic praf de copt
  • 2 linguri crema de branza
  • unt
  • sare
  • piper
  Mod de preparare:
       1. Cartofii curatati se trec prin razatoarea cu ochiuri mari si se lasa la scurs. Intre timp, se bat ouale cu um tel si se adauga faina amestecata cu praful de copt.
       2. Se adauga uleiul, crema de branza, cuburile de bacon si cartofii bine presati. Se potriveste gustul de sare si piper si se toarna aluatul in tava unsa cu un pic de unt. Se lasa 10 minute la cuptor, se presara apoi migdalele si se continua coacerea inca 10 minute. Se lasa sa se raceasca in tava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu